Vali Harput, Dilruba Evleri'nde gönüllü hizmet verenlere teşekkür etti

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Dilruba Evleri'ni ziyaret ederek, burada gönüllü olarak yaşlılara hizmet veren vatandaşlara...

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Dilruba Evleri'ni ziyaret ederek, burada gönüllü olarak yaşlılara hizmet veren vatandaşlara teşekkür etti.
Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Yıldırım’da 2007 yılından beri faaliyet gösteren Dilruba Evleri'ni ziyaret etti. Bakıma muhtaç yaşlılar, zihinsel engelli ve yardıma muhtaç çocukların kaldığı Dilruba Evleri'nde 3 ev bulunuyor ve 45 kişi barınıyor. Gönüllü bir kadının gayretleri ve hayırsever vatandaşların maddi ve manevi yardımları ile iki yaşlıya bakılarak başlatılan evler, bu gün 45 kişiyi misafir ediyor.
Ziyaret esnasında burada kalan yaşlılarla sohbet ederek yakından ilgilenen Vali Harput, dernek yöneticileri ve gönüllü çalışanlara da teşekkür etti. Vali Harput, “Sizler burada gösteriş yapmıyorsunuz, ticari düşünceniz yok, yaptığınız çalışmaları reklam etmiyorsunuz. Allah rızası için bu milletin yaşlılarına hizmet ediyorsunuz. İnancımıza göre yaşlılar evin bereketidir. Milletin bereketidir. Belki onların sayesinde bizler huzurlu bir hayat yaşıyoruz.” dedi.
“Bu gün yaşlısına merhamet etmeyen yaşlandığında merhamet edilmez ve bu bir kısır döngü oluşturur.” diyen Vali Harput, sözlerini şöyle sürdürdü: “Böylece toplumun huzuru kaçar. Sizler toplum huzurunun devamı için çalışıyor, kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bu örnek gayretlerinizden dolayı sizlerin şahsında tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz