Vali Harput, ‘Ekonomi Zirvesi’ hazırlıkları için Uludağ’da kriz masası kurdu

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Uludağ’da yapılacak olan ‘Ekonomi Zirvesi’ öncesin kırmızı alarm verdi.Bursa Uludağ’da 15...

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Uludağ’da yapılacak olan ‘Ekonomi Zirvesi’ öncesin kırmızı alarm verdi.

Bursa Uludağ’da 15 - 17 Mart 2012 tarihlerinde yapılacak olan ‘Bursa Uludağ Ekonomi Zirvesi’ öncesi yapılacak hazırlıkları yerinde görmek ve en küçük bir aksaklık yaşanmaması için çalışma başlatan Vali Harput, Uludağ’da kriz masası oluşturdu. Zirvenin yapılacağı otelde otel yetkilileri başta olmak üzere bu gün tüm ilgililerle bir toplantı yapan Vali Şahabettin Harput, yapılacak çalışmaları masaya yatırdı.

Reklam
Reklam

Yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi veren bilgi veren Vali Şahabettin Harput, 15 – 17 Mart 2012 tarihi arasında Uludağ’da Türkiye’nin en büyük ekonomi zirvelerinden birisinin yapılacağını hatırlatarak, "Sayın Başbakan Yardımcımız Ali Babacan’ın himayelerinde ve bizzat katılımları ile ekonomimizin, sanayimizin, turizmimizin ve tümü ile ülkemizin geleceği adına çok önemli konuların tartışılacağı bu organizasyon gerek Bursa adına, gerekse ülkemiz adına geleceğimiz için büyük önem taşımaktadır." dedi.

Organizasyona seçkin katılımcıların geleceğini anlatan Vali Harput, "Finans, otomotiv, tekstil ve turizm dünyasının liderleri ve ayrıca yabancı ülkelerden de katılımlar olacak. Bu manada bu organizasyonun kusursuz gerçekleşmesi en üst düzeyde başarılı olması en büyük ve ortak hedefimizdir. Bu nedenle organizasyonun gerçekleşeceği Uludağ’da ki Grand Yazıcı Otel’de bu gün bu organizasyona katılacak olan hem otel sahibi arkadaşımız hem de burada organizasyon süresince hizmetlerin aksamadan yürütülmesi ile ilgili ve sorumlu kurum amirleri ile konuyu ayrıntılı olarak değerlendireceğiz." şeklinde anlattı.

Reklam
Reklam

Zirvede her hangi bir aksaklık yaşanmaması için bütün önlemlerin en ince ayrıntısına kadar alınacağını aktaran Vali Şahabettin Harput, "Bölgenin ulaşım, trafik, güvenlik hizmetleri konuları ve Uludağ’a gelen medya organlarının dünya ile anında haberleşme konusu, sağlık hizmetleri ile alakalı her hangi bir problemin çıkmaması konusu, temizlik ve çevre ile diğer tüm konular ilgili kurum amirleri tarafından ayrıntılı olarak masaya yatırılacak. Programın sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için alınması gereken önlemler bir kez daha gözden geçirilerek son nokta konulacak." dedi.

Bursa’nın geleceği adına çok önem verdikleri programın bu yıl başarılı geçmesi için her türlü önlemi aldıklarını ifade eden Harput, "Bu yılki zirvenin başarılı geçmesi bundan sonraki seneler için ise ikinci, üçüncü, dördüncü şeklinde bir ekonomi zirvesi olarak uluslar arası platforma taşımak sureti ile çok daha yukarılara götürmek istiyoruz." şeklinde devam etti.

Bu bakımdan Bursa basını başta olmak üzere kamuoyunun da programa tüm içtenliği ile destek vermesini beklediklerini söyleyen Vali Şahabettin Harput, şimdiden destek veren herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz