Vali Harput’tan BTSO Eski Başkanı Sönmez’e Başarı Belgesi

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) yönetim kurulu eski Başkanı Celal...

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) yönetim kurulu eski Başkanı Celal Sönmez’e oda ve Bursa’nın kalkınması için yaptığı hizmetlerden dolayı başarı belgesi verdi.
BTSO eski Başkanı Celal Sönmez, Bursa Valisi Şahabettin Harput’u makamında ziyaret etti.

Heykel Valilik binasında yapılan görüşmede BTSO yönetim kurulu başkanlığı görevi süresince yaptığı gayretli çalışmalarından dolayı Vali Harput, tarafından Sönmez’e başarı belgesi takdim edildi.

Celal Sönmez’in 18 yıl yaptığı görevini kendi isteği üzerine yeni bir yönetime bırakmasının büyük bir olgunluk olduğunu vurgulayan Vali Harput; “Görev yaptığınız süre içinde Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının genel hizmetleri yanında, Bursa’mızın başta eğitim olmak üzere çok yönlü hizmet alanlarına vermiş olduğunuz katkı ve destek her zaman takdirle anılacaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Sönmez’in mütevazi kişiliği ve kurumlarla sıcak diyaloğu aynında Bursa’nın büyümesi için yaptığı gayretli çalışmalarını takdirle izlediğini anlatan Harput, “Bu güne kadar yapmış olduğunuz çalışmalar dolayısıyla size teşekkür eder, bundan sonraki iş ve özel hayatınızda başarılar dilerim.” diyerek başarı belgesini kendisine takdim etti.

Verilen başarı belgesinden dolayı memnuniyetini belirten BTSO eski başkanı Celal Sönmez ise “Çok teşekkür ediyorum. Onur duydum Sayın Valim. Vermiş olduğunuz bu kıymetli belgeyi ömrümün sonuna kadar ofisimin en güzel yerinde saklayacağım” şeklinde karşılık verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: