Vali Harput'tan Bursaspor'a Yemek

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir araya geldi.

Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada, Merinos Gönül Dostları Sofrası'nda gerçekleşen yemekte Bursaspor'un sorunları ve gelecekle ilgili planlamaların masaya yatırıldığı bildirildi.

Vali Harput, toplantıda yaptığı konuşmada, yeşil-beyazlı takımın Avrupa'dan talihsiz bir maçla elendiğini söyledi.

Bursaspor'un geçen yıllarda elde ettiği başarıları bu yıl da tekrarlayacağına inandıklarını belirten Harput, "Bursaspor gönüllerimizin sevgilisidir. Aynı zamanda tüm Bursalıların sevgilisidir. Bursaspor'un başarıya giden yolda ihtiyaçlarını değerlendireceğiz. Bursaspor bizim evladımız gibidir, her zaman başımızın tacıdır. Bursaspor'un başarıdan başarıya koşmasını istiyorsak şehir olarak destek vermeliyiz" değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Recep Altepe de Bursaspor'un güzel sezon geçirmesini temenni ettiklerini ifade ederek, şunları ifade etti:

"Bursaspor güzel 3 sene geçirdi. Avrupa kupalarına katıldık. Güzel sezon geçirerek tekrar Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Bursa kenti bu görevini yerine getirecek. Aradan sonra başlayacak maçlarla birlikte takımın yeniden çıkışa geçmesini istiyoruz. Bunu yapacak altyapı müsait. Bursaspor'un geleceği konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bursaspor'un marka stadını önümüzdeki sezona yetiştirmek için gayret gösteriyoruz. Bunların hepsi Bursaspor ve Bursa için. İnşallah önümüzdeki sezon ve diğer sezonlarla birlikte dünyanın gündeminde Bursaspor olacak."

-"Bütün arzumuz Bursaspor'un zirve takımı olmasıdır"-

Bursaspor Kulübü Başkan Yazıcı ise Bursaspor'un kentte pek çok şeyin önüne geçtiğini belirtti.

Bursaspor'un büyümeye başlamasıyla bazı sıkıntıların da yaşanmaya başladığını ifade eden Yazıcı, şöyle konuştu:

"Bu yemekte sıkıntılarımızı dile getireceğiz. Bursaspor her şeye layık. Hepimiz geçiciyiz, Bursaspor kalıcı. Bursaspor'u artık beşincilik kesmiyor. Daha önce küme düşme tehlikesi yaşıyorduk, artık bu durum değişti. Artık Bursaspor'dan başarı bekleniyor. Başarının da şartları var. Mühim olan buraya gelmekle birlikte kalabilmek. Bütün arzumuz Bursaspor'un zirve takımı olmasıdır" görüşünde bulundu."

Reklam
Reklam

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'un kente çok önemli katkılarının bulunduğunu anlattı.

Bursa'nın en önemli 3 ismiyle bir araya gelerek Bursa'nın geleceğini konuştuklarını ifade eden Sağlam, şöyle devam etti:

"Bu durum Bursaspor'un teknik direktörü olarak benim için büyük şans. Türkiye'de '4 büyükler' gerçeğini ortadan kaldırıp '5 büyükler' söylemini ortaya çıkardıysak, bunu kemikleştirmeliyiz. Bu yemekte bunları konuşacağız. Bu iş, kent hareketi haline getirilmezse bu başarılar gelip geçici olur. Bunu Türk futbolunda çok yaşadık. 6 Eylül'ün milat olacağını düşünüyorum. Bundan sonra kentin Bursaspor'a daha çok önem vereceğine inanıyorum. Bundan önceki dönemlerden daha güzel olacağını umut ediyoruz. Böyle güzel ortamda bulunduğum için herkese teşekkür ediyorum. Bizim üreteceğimiz başarılarla bu iyi niyetlerinin karşılığını vereceğiz."

Muhabir: Vedat Yücebaş / Buğra Ersavaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz