Vali Hasan İpek Türkoğlu Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Bayburt'lu şehitlerden J.Er Sabahattin Türkoğlu' nun babası Mahmut Türkoğlu tedavi gördüğü Erzurum Mareşal Fevzi Çakmak...

Bayburt'lu şehitlerden J.Er Sabahattin Türkoğlu' nun babası Mahmut Türkoğlu tedavi gördüğü Erzurum Mareşal Fevzi Çakmak Askeri Hastanesinde bugün sabah saatlerinde vefat etti.

Uzungazi mahalle odasında gerçekleşen taziye ziyaretine Vali Hasan İpek ve beraberinde İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hacı Demirezen, İl Emniyet Müdürü Mesut İnce, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy ve Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Haluk Akkoyunlu katıldı.

Taziyelerin kabul edildiği mahalle odasında İl Müftüsü Kemalettin Aksoy tarafından Kuran-ı Kerim okumasının ardından dualar edildi.

Reklam
Reklam

Türkoğlu ailesini yalnız bırakmayan Vali Hasan İpek, “Ramazan bayramında kendisini ziyaret etmiştim, o zamanda biraz rahatsız olduğunu söylemişti. Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun. Bayburt Valiliği olarak gazi ve şehit ailelerimizin ihtiyaç duydukları her zaman yanlarında ve desteklerinde olacağız.” dedi.

Vali İpek, J.Er Sabahattin Türkoğlu' nun abisi Reis Türkoğlu’na ve yakınlarına tek tek taziyelerini bildirerek mahalle odasından ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: