Vali İpek, 82 yaşındaki vatandaşı evinde ziyaret etti

Bayburt Valisi Hasan İpek, 'Yaşlılar Haftası' sebebiyle, 82 yaşındaki Saime Kobalı’yı evinde ziyaret etti. Yatalak...

Bayburt Valisi Hasan İpek, 'Yaşlılar Haftası' sebebiyle, 82 yaşındaki Saime Kobalı’yı evinde ziyaret etti. Yatalak hasta Saime Kobalı, ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını söyledi.

Bayburt Valisi Hasan İpek, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, Jandarma Komutanı Albay Hacı Demirezen ve beraberindekiler, Zahit Mahallesi’nde yaşayan 82 yaşındaki yatalak hasta Kobalı’ya çiçek verdi. İki üniversite öğrencisi okuttuğu öğrenilen Kobalı, kızının yanında kalıyor.

Ziyaret sırasında Kobalı’yla sohbet eden Vali İpek, "Benim iki torunum var bunları gördükten sonra sizlerin ne kadar büyük bir emek harcadığınızı daha iyi anladım." dedi. İnsan evladı yetiştirmenin zor bir iş olduğunu ifade eden İpek, "Bunu için siz yaşlıların bizler üzerinde ne kadar hakkı olduğunu daha çok anlıyorum. Bu anlamda sizlerin hakkını ödememiz mümkün değil." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Hiçbir anne ve babanın kendilerine hizmet etsin diye çocuklarına bakmadığını söyleyen İpek, "Bu insanlar çocuklarına sevgisi ile bakıyor. Bu sevgiyi görenlerin buna layık bir şekilde davranması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Bayburt’ta yapımı devam eden huzur evinin açılışının bu sene yapılacağı bilgisini veren İpek, "Devletimiz Saime ninemizin de faydalandığı evde bakım ücreti vermekte aileleri rahatladı. Ülkemiz bu konuda çok büyük gelişme sağladı. Saime nineye biz buraya sizlerin duasını almaya geldik “ dedi. Kobalı ise “Biz sürekli sizlere askerimize, polisimize dua ediyoruz." cevabını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: