Vali İpek, Bayburt Üniversitesi'nin Cirit Gösterisini İzledi

Bayburt Üniversitesi, 19. Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni kapsamındaki ata sporu cirit müsabakalarına...

Bayburt Üniversitesi, 19. Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni kapsamındaki ata sporu cirit müsabakalarına katıldı.

Bayburt Valisi Hasan İpek ve Belediye Başkanı H.Ali Polat’ın da seyrettiği müsabakaları, Bayburt Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Aras Ünsal da Bayburt Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Karadağ ile birlikte yakan güneşin altında tribünden izledi.

Cirit sahasında ilk maç Bayburt Üniversitesi Atlı Spor Kulübü ile Balca Köyü Atlı Spor Kulübü arasında, ikinci karşılaşma ise Bayburt Atlı Spor Kulübü ile Erzurum Kombine Spor Takımları arasında gerçekleştirildi. Sıcak havaya rağmen temposu düşmeyen ve izleyicisi fazla olan cirit sporcularının iki devre oynanan gösteri maçı, adeta şampiyonluk maçı havasında oynandı. Müsabaka sonrası takım temsilcilerine Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat tarafından plaket verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz