Vali İpek Yüz Güler Yüz Projesi Kapsamında Öğrenciler Ve Aileleriyle Yemekte Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Yüz Güler Yüz" projesi kapsamında Vali Hasan İPEK, Konya’yı ziyaret eden...

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Yüz Güler Yüz" projesi kapsamında Vali Hasan İPEK, Konya’yı ziyaret eden yüz öğrenci ve aileleri ile yemekte buluştu.

Öğretmenevinde verilen yemekte öğrenciler ve aileleri ile birlikte yemek yiyen Vali Hasan İpek ve eşi Gülten İpek, yemek sonrası öğrencilerin duygu ve düşüncelerini dinlediler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından organize “Yüz Güler Yüz” Projesi kapsamında, ilimizden katılan ve hayatında hiç uçağa binmemiş olan Bayburt doğumlu 100 gencimiz, manevi havasını solumak için gittikleri Konya ilindeki izlenimlerini ve duygularını dile getirerek gezinin değerlendirmesini yaptılar.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini dinleyen Vali Hasan İpek, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ilimiz için çok güzel hizmetler sunuyor. Gençlik Merkezimiz açıldı, yüzme havuzumuz yapılıyor. Bu yıl Genç Osman Stadyumuna 5 bin kişilik tribün yapılacak. Üniversitemiz dahilinde ve birçok yerde halı sahalarımız, kapalı spor salonlarımız yapılıyor. Biz Bayburt olarak Gençlik Spor Bakanlığının hizmetlerinden yeteri kadar faydalanıyoruz. Sayın Bakanımız da ilimizi ziyaretleri sırasında, burada yaptıkları hizmetleri gördüler.

Proje kapsamında gerçekleşen Konya gezisi de yüz tane öğrencimizin Türkiye’nin değişik yerlerini gezip görmesi açısından önemli bir projeydi. Ben Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Hükümetimizin bu gibi hizmetlerinin devam edeceğini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu akşam ki yemekle sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum.

Orada gördüklerinizi Konya’nın manevi havasının verdiği heyecandan dolayı burada detaylı bir şekilde anlatamadınız. Oradaki gördüklerinizi, yaşadıklarınızı daha detaylı bir şekilde arkadaşlarınıza anlatmanızı istiyorum, arkadaşlarınızda merak etsinler.

Reklam
Reklam

Bizimle birlikte olmak için şu an aramızda bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı kardeşimiz bir şey daha söyledi, Batıdaki illeri buralara getireceklermiş. İnşallah Bayburt’a kalabalık bir grubu bekliyoruz ve burada ağırlamaktan çok mutlu olacağız.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: