Vali İşçilere Baklava Ve Meşrubat İkram Etti

Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri H. Yusuf Karatoprak, köy yollarının bozulması nedeniyle yoğun bir...

Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri H. Yusuf Karatoprak, köy yollarının bozulması nedeniyle yoğun bir tempoyla çalışan yol işçilerine Vali Ahmet Turhan'ın talimatıyla baklava ve meşrubat ikramında bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu merkeze bağlı Güneşli Grup Köy Yolu 4.6 km, Doluca Köy Yolu 2.3 km, Şerbetköy 1 km, Doluca-Yaylıca arası Köy Yolu 4.5 km. olmak üzere toplam 12.4 km. olan ve 200 bin TL'ye mal olan yolun bakım ve onarımını yapan Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı işçilerin 45 derece sıcaklıkta yaptıkları çalışmaları yerinde inceleyen Genel Sekreter Karatoprak; işçileri bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederken, emeği geçen herkese teşekkür etti. Köy yolları onarımı sırasında köylülerle diyalog kuran Genel Sekreter H. Yusuf Karatoprak, "Öncelikle Sayın Valimiz Ahmet Turhan'ın selamını getirdim. Bu yaz sezonunda tüm personellerimizle yollarınızı eski haline getirmek için kavurucu sıcaklarda yılmadan hizmet ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz