Vali İzzettin Küçük’ten Başkan Aksoy’a Ziyaret

Karabük Valisi İzzettin Küçük ve Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u...

Karabük Valisi İzzettin Küçük ve Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u makamında ziyaret ederek belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Vali İzzetin Küçük, belediye tarafından yürütülen restorasyon, asfalt, alt yapı gibi konular hakkında Başkan Aksoy’dan bilgi almaya geldiğini bu ziyaretin ayrıca bir nezaket ziyareti olduğunu vurguladı. Safranbolu Belediyesi’nin asfalt çalışmalarını da gördüğünü ve çalışmaları yakinen takip etiğini dile getiren Vali İzzettin Küçük, “Belediyemizin yaptığı asfaltların son derece güzel olduğunu görüyorum, bu da vatandaşları dolayısı ile bizleri mutlu ediyor. Başkan Aksoy ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum“ dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Atalarımızdan miras olarak kalan güzel Safranbolu'muza hizmet etme şerefini değerli halkımızın bize bahşettiği günden bu güne, yani 3 yıldır aynı şevk ve azimle çalışıyoruz. Bu hizmetlerimizin birçoğunda Sayın Valimizin de desteklerini görüyoruz” diye konuştu.

Başkan Aksoy, Vali Küçük’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: