Vali Kahraman, Devlet Hastanesi'nde hastaları ziyaret etti

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman Devlet Hastanesi’nde hastaları ziyaret etti. Hastanenin ihtiyaçları ile ilgili bilgi...

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman Devlet Hastanesi’nde hastaları ziyaret etti. Hastanenin ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı.
Hastane personeli ile de bir süre sohbet eden Vali Kahraman sağlık yatırımlarının yanı sıra insanların gönüllerini de hoş tutmak gerektiğini belirterek, "Sağlığın kıymetini kaybetmeden anlamak en güzeli; ama bu her zaman mümkün değil. Soğuk bir kış mevsimi yaşıyoruz. Biz dikkat etsek de kimi zaman hastalıklar bizi bulabiliyor. Ve bu da sağlık hizmetlerinin ne kadar büyük bir önem taşıdığını gösteriyor. Bir ildeki sağlık hizmetlerinin kalitesi her şeyden önce, orada hizmet eden insanların bakış açısına bağlıdır." dedi.
Şifa için gelen insanlara gösterilecek güler yüzün, tatlı dilin büyük bir anlamı ve önemi olduğuna dikkat çeken Vali Kahraman sağlık hizmetlerinin sadece maddî, fiziki boyutunu değil manevi ve ruhi boyutunun da ele alınması gerektiğini belirtti.
Vali Kahraman, "Ne mutlu bize ki Karaman sağlık alanında ciddi başarılar yakalamış, birçok sorununu halletmiş bir ilimiz. İnşallah yeni yatırımlarla bu başarıyı daha güzel noktalara taşıyacağız. Hastane inşaatımız tamamlandığında hem sağlık çalışanlarımız hem de hastalarımız daha güzel bir hizmet ortamına kavuşacak. Tabii biz yeni yatırımlarla sağlık hizmetlerinin verildiği ortamları güzelleştirmeye çalışırken bir yandan da hastalarımızın, insanımızın gönlünü hoş tutmaya çalışacağız. Ziyaretimizin temel felsefesi de budur. Hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum ve hangi şartlarda olursa olsun hizmet etmeye devam eden sağlık çalışanlarımıza da şahsım ve Karaman adına teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz