Vali Kahraman: Her felaket bize ders olmalı

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, deprem gibi felaketlerin önceden bilinemeyeceğine belirterek, yaşanan her felaketten ders alınmasının...

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, deprem gibi felaketlerin önceden bilinemeyeceğine belirterek, yaşanan her felaketten ders alınmasının önemli olduğunu söyledi.

Vali Kahraman, Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldız ile birlikte gittiği Van ziyareti dönüşü yaptığı açıklamada, “Her felaket bize bir ders olmalı, alınacak tedbirlerle bu gibi durumlarda zarar ve kayıp en aza indirilebilir.“ dedi.

Vali Kahraman, Van Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaretinde kendilerine Karaman halkının geçmiş olsun dileklerini de ilettiklerini ifade ederek, “Van'da yaşanan depremin acısını ülkemizin bütün illerinde olduğu gibi Karaman halkı da yoğun bir şekilde hissetmiştir. Bu üzücü olay hepimizin yüreğini dağlamıştır ama aramızdaki birlik ve beraberliğin, kardeşlik duygusunun ne denli güçlü olduğunu da bir kez daha ortaya koymuştur. Bütün Türkiye gibi Karaman da tek yürek olmuştur ve Van için seferber olmuştur.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Vali Kahraman, Van’daki programlarının, konteyner kentlerdeki depremzede ve çocuklarını ziyaret ile sona erdiğini söyledi. Kahraman, çocukların samimi bir ilgiye ihtiyacı olduğunu, maddi desteğin yanında manevi desteğin de önemli olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz