Vali Kahraman ildeki tüm hastaneleri ziyaret etti

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman Devlet Hastanesi, Doğumevi Hastanesi ve Devlet Hastanesi 82. Yıl Ek...

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman Devlet Hastanesi, Doğumevi Hastanesi ve Devlet Hastanesi 82. Yıl Ek Binası’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Kahraman hastane personeliyle ve hastalarla bir süre sohbet ederek hastanede yatmakta olan çocuklara değişik hediyeler sundu.

Vali Kahraman, dünyada sağlıktan daha kıymetli bir hazine olmadığını ve hastanelerin insan hayatındaki önemine dikkat çekti. Hastanede çalışan personelin insanların derdine derman olabilmek için 24 saat uyanık kalmasının büyük fedakârlık istediğini vurgulayan Vali Kahraman, “Bu durum ayrıca büyük bir özveri ve sevgi istiyor. Eğer böyle bir sevgi beslemiyorsanız, bütün bir gece uyanık kalamazsınız. Onlar uyanık kalıyor, yoruluyor; çünkü onlar için en büyük dert insanlarımızın dert çekmesidir. Onların derdine şifa bulmak adına gece-gündüz demeden çalışan doktorlarımızı, sağlık çalışanlarımızı, hastane personelimizi tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Tabii bir de olaya hastalarımız açısından bakmak gerekiyor. Geçmişte gidecek bir hastane bulamayan, gittiğinde hastanede doktor bulamayan insanlarımız için geceler çok daha uzundu… Ama Allah’a şükür ki bugün ilimizde ve ülkemizde sağlık alanında güzel gelişmeler yaşandı… İnsanımız artık birçok sağlık hizmetine ve kaliteli sağlık hizmetine anında ulaşabiliyor. Bu ilimiz açısından, ülkemiz açısından, insanımız açısından büyük bir sevinç vesilesidir. Allah derdi olana deva, hasta olana şifa versin.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz