Vali Kahraman: Karaman'a uzak köy kalmayacak

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, tüm köylere hizmet götürme düşüncesinde olduklarını belirterek, “Köylerimizin sorunlarını en kısa...

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, tüm köylere hizmet götürme düşüncesinde olduklarını belirterek, “Köylerimizin sorunlarını en kısa zamanda çözmek istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Tüm köyler bizimdir.” dedi.
Karaman’ın Yukarı Kızılca köyünü ziyaretinde konuşan Kahraman, köylerin ihtiyaçlarının çok olduğunu dile getirerek, yaptıkları ziyaretlerle problemleri yerinde gördüklerini, ilgililerine sıcağı sıcağına aktardıklarını belirtti. Kahraman, Karaman’a uzak köy anlayışını lügatlerinden sildiklerinin altını çizerek, “Karaman ve köylerinde hem tarım sektörünün hem de hayvancılığın var olan potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğiz. Yaptığımız incelemelerle ve toplantılarla kılcallara iniyor ve çözüm yollarını hayata geçirmeye çalışıyoruz.” dedi.
Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldız, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır ile İl Müftüsü Nuri Değirmenci’nin katıldığı ziyarette Kahraman, Yukarı Kızılca köyünün organik tarım yönüyle de bir potansiyeli olduğuna işaret ederek, bu konuda çalışmalar yapılacağını belirtti.
Vali Kahraman, “Bu bölge ayrıca yayla turizmi için de çok uygun bir bölge. Yerli ve yabancı turistler buraya gelerek köyümüze katkıda bulunabilirler. Bunun da çalışmasını inşallah yapacağız. Ayrıca bu bölgede badem, ceviz, antepfıstığı gibi ürünler de yetiştirilebilir. Bu bölge her yönüyle farklı ve elverişli bir bölge. Tarım ve hayvancılık için önemli ve elverişli bir köyümüz. Biz köyümüzü terk etmeyelim. İnşallah bizlerde çalışmalarımızla, gayretlerimizle vekillerimizle el ele vererek gönül gönüle vererek İnşallah Karamanımıza, köyümüze çok yakın olacağız. Yolumuz uzak diye üzülmeyin. Köyümüz inşallah karayoluna kavuşacak." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz