Vali Kalkan, Arhavi'de Incelemelerde Bulundu

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Arhavi ilçesine ziyarette bulunarak, yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceledi. ...

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Arhavi ilçesine ziyarette bulunarak, yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceledi.

Kurum amirleriyle Arhavi'ye gelen Vali Kalkan’ı Arhavi Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, AK Parti Arhavi İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, meclis üyeleri ve kurum amirleri karşıladı. Yıldız, inşaatı devam eden Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunup, yetkililerden bilgi aldı. Belirlenen sürede bitirilmesi için azami çalışmalarını sürdürdüklerini belirten firma yetkililerinden Kayhan Yılmaz, yılbaşına kadar betonarme inşaatın tamamlanacağını, yaz sonu itibariyle de hastanenin tümünün bitirilip 2013 Eylül ayına yetiştirileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

İnşaatı tamamlanan 100 yataklı kız öğrenci yurdu ile 36 konutluk afet evleri inşaatını da gezen Kalkan, inşaatın hızla bitirileceği yönünde yetkililerden bilgi aldı. Arhavi'de kısa sürede bitirilmiş olmasını sevindirici bir gelişme olarak değerlendiren Kalkan, "Arhavi ilçemiz, 2013'de söz konusu yatırımların tamamının hizmete girmesi ile projelerini hayata geçirmiş olacak. Bunun yanında belediyemiz tarafından yapılan önemli 2 proje olan içme suyu ve kanalizasyon projeleri de bitirildiğinde Arhavi daha çağdaş ve modern bir görünüme kavuşmuş olacak. Arhavimize ve ilçe halkına şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: