Vali Kalkan'dan Tayini Çıkan Emniyet Personeline Veda Yemeği

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, tayini çıkan emniyet personeline veda yemeği verdi.

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, tayini çıkan emniyet personeline veda yemeği verdi.

Artvin Polisevi'ndeki yemeğe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Alper Sır, Artvin Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, Polis Başmüfettişleri Yücel Aktaş, Mahmut Karabulut ile emniyet personeli katıldı.

Vali Kalkan, Artvin polis teşkilatının halkın huzur ve güveninin sağlanmasında önemli hizmetler verdiğini söyledi.

Artvin'in asayiş bakımından sorunlu bir kent olmadığını belirten Vali Kalkan, "İlimiz, özellikle Gürcistan'a hudut durumda olması nedeniyle Türkiye'nin önemli vilayetlerinden biridir. 31 Mayıs bizim için gerçekten önemli bir gündü. Artvin polis teşkilatı sınav verdi. Ben inanıyorum ki o gün, bundan sonraki yıllarda da bölgede yaşanması muhtemel olaylar açısında ciddi bir tecrübe olarak değerlendirilecektir. Ben tekrar geçen bu bir yıllık süre içerisinde yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı Artvin Valisi olarak Artvin halkı adına sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Coğrafi şartları oldukça sınırlı bir il olan Artvin'in huzurlu ve sıcak bir aile ortamı olduğunu ifade eden Vali Kalkan, şöyle konuştu:

"Bu sıcak aile ortamının sağlanmasında emeği geçen müdüründen memuruna kadar bütün emniyet çalışanlarına teşekkür ediyorum. Artvin'de jandarma teşkilatı ile emniyet teşkilatı arasında gerçekten güzel bir diyalog var. Bu diyaloğun sağlanmasında Jandarma Komutanınız ile Emniyet Müdürümüzün güzel, olumlu çaba ve gayretleri var. Ben inanıyorum ki bu işbirliği ve diyalog, Artvin halkının huzur ve asayişinin sağlanmasında artarak devam edecektir. Gidecek bütün arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki daha üst rütbelerde bu güzel ülkemize daha hayırlı hizmetler yapacaksınız."

Emniyet Müdürü Salmaner ise tayini çıkarak Artvin'den ayrılacak olan personele hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki meslek yaşantılarında başarı diledi.

Konuşmaların ardından Vali Kalkan, tayini çıkan emniyet personeline teşekkür plaketi verdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: