Vali Karahan'dan 10 Kasım Mesajı

GİRESUN (AA) - Vali Hasan Karahan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 75. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Vali Hasan Karahan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 75. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karahan, mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 75. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti. "İşgal ve emperyalist hevesleri muhataplarının kursaklarında bırakan bu büyük devlet ve siyaset adamını gururla ve şükranla bir kez daha hatırlıyoruz" diyen Karahan, mesajında şunları kaydetti: "Atatürk, başarıları, eserleri ve geleceğe yönelik yüksek öngörüleriyle milletinin tarih sahnesinde yeniden haykırışına önderlik etmiş ,insanlığın yetiştirdiği büyük kişilikler arasındaki unutulmaz yerini almıştır. O’nun öncülüğünde başlatılan ve günümüzde de sürdürülen ileri hamlelerle ülkemiz büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşamıştır. Türkiye bugün, Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak bölgenin ve dünyanın güçlü, cazibeli, istikrarlı ve saygın bir ülkesi haline gelmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 75. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun nezdinde ülkemizin Kurtuluş Savaşında canıyla kanıyla mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi saygı, sevgi, şükran ve rahmetle anıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: