Vali Karaloğlu ÇOGEM'i Ziyaret Etti

Vali Münir Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu ile, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk ve Gençlik Merkezi'ne (ÇOGEM) giden

Vali Münir Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu ile, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk ve Gençlik Merkezi'ne (ÇOGEM) giden çocuklar ve anneleriyle buluştu.

Edremit Kaymakamı Mehmet Akif Celep, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal Öncül'ün de katıldığı yemek öncesi masaları eşiyle birlikte dolaşan Karaloğlu, ailelerle ayaküstü sohbet etti.

Karaloğlu, çocuklar ve aileleriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bütün amaçlarının çocukların iyi yetişmesi olduğunu söyleyen Karaloğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın kurulmasının ardından kentlerdeki imkanların da arttığına işaret etti.

Reklam
Reklam

Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Eskiden bu kadar imkanımız yoktu. Daha çok insana ulaşma şansımız var. Bu çocuklar daha çok ikili eğitim gören okullarda okuyan çocuklarımız. Belki günün yarısını, bir şekilde sokaklarda geçirmek durumunda kalacak çocuklar. ÇOGEM'de, öğretmenlerin denetiminde, yeteneklerine uygun kurslarda eğitim alıyor. Çocuklarımız, İnşallah hem ailelerine hem de topluma faydalı birer birey haline gelecek. Çocuk, kadın, genç, engelli ve yoksullara yönelik faaliyetlerimiz devam edecek. Toplumda ihtiyacı olan herkesin yayında yer almaya çalışacağız."

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: