Vali Karaloğlu, Köroğlu'nu Kabul Etti

Vali Münir Karaloğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına seçilen Van Genç Girişimciler

Vali Münir Karaloğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına seçilen Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmut Köroğlu'nu kabul etti.

TOBB'un geçen hafta Ankara'da, 81 ilin Genç Girişimciler Kurulu başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdiği, Genç Girişimciler Kurulu Bölge Başkanlığı seçimlerinde en fazla oyu alarak Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı'na seçilen Köroğlu, ilk ziyaretini Vali Karaloğlu'na yaptı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaloğlu, Köroğlu'na yeni görevinde başarı diledi.

Reklam
Reklam

Karaloğlu'na teşekkür eden Köroğlu, TOBB bünyesinde çalışmalarını yürütecek Genç Girişimciler Oluşumu hakkında bilgi verdi.

Hükümetin başlattığı çözüm sürecinin, Türkiye'deki genç girişimcileri bölgeye yatırım yapma konusunda heyecanlandırdığını belirten Köroğlu, bu çerçevede Van ve bölgenin yatırım potansiyelini anlatmak amacıyla TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve İşadamı Ali Sabancı'nın da katılımıyla bir toplantı yapmayı planladıklarını ifade etti.

Karaloğlu ise yapılacak toplantıya destek olacağının sözünü verdi.

Muhabir: Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: