Vali Karaloğlu, "Selam" Filmini Izledi

Vali Münir Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte "Selam" filmini izledi.

Vali Münir Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte "Selam" filmini izledi.

Yönetmenliğini Levent Demirkale'nin yaptığı, başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer, Hasan Nihat Sütçü ve Burçin Abdullah'ın yer aldığı filmde, idealleri uğruna sevdiklerinden, ailelerinden, evlerinden, yurtlarından ayrılarak, 3 farklı kıtaya doğru yola çıkan Harun, Adem ve Zehra öğretmenin hikayesi anlatılıyor.

Çekimleri Asya, Afrika ve Avrupa'da gerçekleştirilen film, 3 ayrı kıtada ve 4 farklı ülkede çekilen ilk Türk filmi olma özelliğine sahip.

Reklam
Reklam

Vizyona girdiği 29 Mart tarihinden itibaren gişe rekorları kıran filmi, Cınevan Turkuaz Sineması'nda her gün 5 seansla sinema sevenleri ağırlıyor.

Vali Münir Karaloğlu da eşi Sevim Karaloğlu, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mirza Nadiroğlu ve vatandaşlarla filmi izledi.

Muhabir: Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: