Vali Karaloğlu, Yurt Inşaatını Inceledi

Vali Münir Karaloğlu, 6 ay önce temeli atılan ve Türkiye'nin en güzel yurt kampüsleri arasında gösterilen, 6 bin 100 öğrenci

Vali Münir Karaloğlu, 6 ay önce temeli atılan ve Türkiye'nin en güzel yurt kampüsleri arasında gösterilen, 6 bin 100 öğrenci kapasiteli Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrenci yurdu inşaatında incelemede bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 ay önce telekonferans sistemiyle temelini attığı yurt inşaatı tamamlandı. Vali Karaloğlu ve yardımcısı Mehmet Yüzer, tefrişatı devam eden yurt binalarında incelemede bulundu.

Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Karaloğlu, binaların tefrişat ve çevre düzenlemesinin de bir an önce bitirilmesini istedi.

Reklam
Reklam

YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ile yurt kampüsünde değerlendirme yapan Karaloğlu, yeni yapılan yurtlarla 13 bin 500 öğrenciye, konforlu barınma imkanı sunacaklarını kaydetti.

İncelemeye Yurt-Kur Bölge Müdür Vekili Muhyettin Polat'ta katıldı.

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz