Vali Karaloğlu'na "Sulak Alan Üstün Başarı" Ödülü

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "Sulak Alan Üstün Başarı Ödülü" yönetim kadrosunda Van Valisi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "Sulak Alan Üstün Başarı Ödülü" yönetim kadrosunda Van Valisi Münir Karaloğlu'na verildi.

Daha önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayelerindeki "Eğitim Her Engeli Aşar" projesi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan "Ana-Kız Okuldayız" kampanyası projelerinde ödüle layık görülen Vali Karaloğlu, bu kez de, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Sulak Alan Üstün Başarı" yönetim kategorisi ödülüne layık görüldü.

Reklam
Reklam

Valiler Toplantısı'na katılmak üzere Ankara'da bulunan Vali Karaloğlu'nun ödülünü, vali yardımcısı Mehmet Yüzer aldı. İstanbu'a giden Yüzer, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından, "Dünya Sulak Alanları Günü" kapsamında, Sulak Alanların Biyolojik Çeşitliliği Sempozyumu ve Sulak Alanı töreninde, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun elinden ödülü aldı.

Bilim ve Araştırma kategorisinde üstün başarı ödülünü Prof. Dr. İlhami Kiziroğlu, teşvik ödülünü Doç. Dr. Çağan Hakkı Şekercioğlu, Eğitim ve Tanıtım kategorisinde üstün başarı ödülünü Prof. Dr. Ahmet Altındağ, teşvik ödülünü ise Ahmet Sönmez Yanardağ aldı.

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: