Vali, Karamık Gölü'nü gezdi

Rize Valisi İrfan Balkanlıoğlu Çay İlçesi'ndeki Karamık Gölü'nde incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu Çay İlçesi'ndeki Karamık Gölü'nde incelemelerde bulundu.

Çay İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran ve İlçe Tarım Müdürü Berati Akman ile birlikte Karamık gölüne giden Vali İrfan Balkanlıoğlu, canlandırma çalışmalarını inceledi. Vali Balkanlıoğlu ve Kaymakam Başaran, gölün son durumu hakkında İlçe Tarım Müdürü Berati Akman’dan bilgi aldı. Geçtiğimiz yıl içerisinde Karamık gölüne 60 bin sazan yavrusu balık bırakıldığını belirten Akman, gölün son on yılın en yüksek düzeyinde olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Vali İrfan Balkanlıoğlu ve İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran, oltayla kısa bir süre balık tuttu. Gölün çok temiz ve canlı olduğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu, Seka kağıt fabrikasının kapatılmasıyla birlikte çok büyük canlanma ve yükselme yaşandığını söyledi.

Vali Balkanlıoğlu, göl kenarında olta ile avlanan avcılarla da bir süre sohbet ederek, gölün korunması için onlarında çaba göstermesini istedi. Vali, başarılı çalışmalarından dolayı Çay İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran ve İlçe Tarım Müdürü Berati Akman’a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz