Vali Kıraç: Diyarbakır’dan EXPO’ya Desteğimiz Devam Eder

Diyarbakır’a atanan İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, EXPO’ya desteğinin oradan da devam edeceğini söyledi. Kıraç,...

Diyarbakır’a atanan İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, EXPO’ya desteğinin oradan da devam edeceğini söyledi. Kıraç, “Yeni gelecek valiye EXPO ile ilgili bilgi verdim. Ben de Diyarbakır’dan destek vermeye devam edeceğim.” dedi.

Vali Kıraç, Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı Bölge Yayın Temsilcisi Vahit Yazgan’a veda ziyaretinde bulundu. Daha önce de o bölgede görev yaptığını belirten Kıraç, “Hakkımızda hayırlısı olsun. Bölgeye katkım ve faydam olması niyetiyle gidiyorum. Allah hayırlısını versin. O bölgedeki insanlarla el ele, gönül gönüle hizmet yürütmeye gayret edeceğiz. Daha önce o coğrafyada hizmetimiz oldu, çok tanıdıklarımız var.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

EXPO ile ilgili çalışmaların yeni Vali Mustafa Toprak’ın başkanlığında aynı hızla süreceğini kaydeden Kıraç, bütün detayları aktardığını kaydetti. İzmir EXPO Yürütme ve Yönlendirme Kurulu'nda herhangi bir değişiklik beklemediğini dile getiren Kıraç, şunları kaydetti: “EXPO çalışmalarını, yeni gelecek vali yürütecek. Aynen devam eder. Ben bilgilerimi kendisiyle paylaştım. Desteğim de devam edecek. EXPO, Türkiye’nin projesi. Şimdiye kadar yapılan çalışmalarda kılcal damarlara kadar inildi. Türkiye’nin bütün aktörleri hareket halinde. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlar Kurulu, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere Türkiye’nin bütün dinamikleri seferber oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: