Vali Kıraç: İZKA Güzel Işler Başardı

Aynı zamanda İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı da olan İzmir Valisi Cahit Kıraç,...

Aynı zamanda İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı da olan İzmir Valisi Cahit Kıraç, ajansa veda ziyaretinde bulundu. İZKA’nın güzel işler başardığını ifade eden Kıraç, “Mevcut kalkınma ajansları arasında, yaptığı hizmetlerle önemli bir yer edinmiştir. Ajansımızın bölgemizdeki başarılı hizmetlerinin bundan sonra da devam etmesini temenni ediyorum.” dedi. İzmir’den ayrılıyor olmasının, buradaki projeleri takip etmeyeceği anlamı taşımadığını vurgulayan Kıraç, irtibatını koparmayacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Başkanlığı süresince İZKA’nın yönetim kurulu, kalkınma kurulu ve personelinin uyumlu, örnek ve faydalı çalışmalar yürüttüğünü belirten Kıraç, “İzmir, dünyanın en hızlı ilerleyen metropol şehirleri arasındaki yerini, siz değerli ajans çalışanları sayesinde almıştır. Kalkınma ajansının sürdürdüğü çalışmalar için İZKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergüder Can’a ve sizlere teşekkür ederim.” diye konuştu. Yeni görev yeri Diyarbakır’a unutamayacağı anılarla gittiğini belirten Vali Cahit Kıraç, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak’ın da projelere dört elle sarılacağını ve İzmir’i en iyi yere taşımak adına yeni projelere de imza atacağına inandığını ifade etti.

Genel Sekreter Can da Vali Kıraç’ın yönetim kurulu başkanlığı döneminde İZKA’nın önemli faaliyetler yaptığını, ulusal ve uluslararası başarılı organizasyonlara imza attığını ve İzmir’e çok sayıda yatırım ve yatırımcı kazandırdığını vurguladı. Can, Kıraç’a çalışmaları için teşekkür ederek, yeni görev yeri Diyarbakır’da başarılar diledi. Ardından İZKA çalışanlarının Vali Kıraç için hazırladıkları sunum filmi gösterildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: