Vali Kıraç: "İzmir olarak son yıllarda çiçekçilik sektöründebüyük bir sıçrama gösterdik"

İZMİR (A.A) - İzmir Valisi Cahit Kıraç, "İzmir olarak son yıllarda çiçekçilik sektöründe büyük bir sıçrama gösterdik" dedi.

İZMİR (A.A) - İzmir Valisi Cahit Kıraç, "İzmir olarak son yıllarda çiçekçilik sektöründe büyük bir sıçrama gösterdik" dedi.

Kıraç, İzmir Çiçekçiler Odası ve Flora Çiçekçiler Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Çevreciliğin dünyada yükselen trend olduğunu belirten Kıraç, "İzmir olarak son yıllarda çiçekçilik sektöründe büyük bir sıçrama gösterdik. Bayındır ve çevresi çiçekçilikte dünya markası haline gelmeye başladı" dedi.

Kıraç, sektörün daha ileri gitmesi için üreticinin desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, valilik olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

İzmir Çiçekçiler Odası Başkanı Mesut Tutar ve İzmir Ticaret Odası Çiçekçilik Meslek Komitesi Başkanı Ali Osman Öymen'den bilgi alan Kıraç, çiçek mezatına da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: