Vali Kıraç’tan Bayram Öncesi Hastane Ziyareti

Sağlık Bakanlığınca ‘Turizm Hastanesi’ olarak yapılandırılan Menemen Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan İzmir Valisi EXPO...

Sağlık Bakanlığınca ‘Turizm Hastanesi’ olarak yapılandırılan Menemen Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan İzmir Valisi EXPO 2020 Yönlendirme ve Yürütme Komitesi Başkanı Mustafa Cahit Kıraç, bayram öncesi hastaları ziyaret ederek moral verdi. Kentin hedefi olan EXPO 2020’yi anlattı. Menemen kaymakamı Mustafa Gürdal, Menemen Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Nusret Ayaz’la görüşen İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, daha sonra hastaların bulunduğu servisleri dolaştı, yataklı tedavi gören vatandaşlarla sohbet etti.

Reklam
Reklam

"EXPO’YA ADAY KENTİZ; ANA TEMAMIZ SAĞLIK"

İzmir’deki sağlık yatırımlarıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Vali Kıraç şunları söyledi: "İzmir; şiirin, tıbbın, sanatın ve ticaretin doğduğu bir merkezdir. Her konuda öncü bir kenttir. Ülkemizin sağlık alanındaki başarı öyküsünde İzmir’in katkısı çok önemlidir. Şimdi ise kentin tarihsel birikimini, yüksek potansiyelini harekete geçirmek, küreseli yerel ile buluşturmak üzere EXPO 2020 için aday olduk.

Bilindiği gibi; İzmir’in EXPO 2020 temasını “Daha İyi Bir Dünya için Yeni Yollar / Herkes için Sağlık” olarak belirledik. Kent; sağlık alanında hem devlet hem de özel sektörün yatırımlarıyla küresel merkez olmaya adaydır. Sağlık yatırımları göğsümüzü kabartıyor. EXPO süreciyle hayata geçirilecek projeler hedefimizi daha da büyütüyor. Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, bakanlarımız, bütün siyasi partilerimiz EXPO konusunda bize destek sağlıyorlar. Motivasyonu oldukça yüksek, heyecanlı bir ekiple çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: