Vali Kızılcık, Trabzonspor Kaşkoluyla Batum’da Trabzon’u Tanıttı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 'EXPO Batumi 2013' ismiyle Batum’da altıncısı düzenlenen Uluslararası Turizm...

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 'EXPO Batumi 2013' ismiyle Batum’da altıncısı düzenlenen Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarı’na katıldı. Fuara Vali Kızılcık’ın yanı sıra Acara Özerk Hükümet Başkanı ve bakanlardan oluşan bir heyet de katıldı.

Batum fuarına çok sayıda turizm alanındaki sektör temsilcisinin katıldığını belirten Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık “Trabzon’un tanıtımı için yurtdışı ve yurtiçi fuarlarına önem veriyoruz. Trabzon’un kültürel ve turistik değerleri ile doğal güzelliklerini bu fuarlar aracılığıyla tanıtıyoruz. Dolayısıyla EXPO Batumi 2013 fuarında hem şehrimizi turizm açısından tanıtıyor hem de turizm alanına yönelik üretim yapan firmalarla bir araya geliyoruz. Turizm alanında her geçen yıl Trabzon, daha fazla yabancı turist çekmektedir. Turizm altyapısını geliştirmek için çeşitli projeler üreterek bu alandaki gelişmeleri takip ediyoruz. Biz Doğu Karadeniz turizminin geliştirilmesi kapsamında bölge illerinin yanında Batum’u bu çerçevede düşünüyoruz. Burada Trabzonspor kaşkolu ile hem Trabzon’u ve hem de Trabzonspor’u tanıtmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyduk” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Kızılcık fuarda Trabzon’u tanıtan çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: