Vali Koçak Maden de incelemede bulundu

İlçe gezilerine devam eden Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Maden ilçesinde incelemelerde bulundu.

İlçe gezilerine devam eden Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Maden ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Ömer Faruk Koçak, Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk ve kamu kurum müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Gezin beldesi ve Maden ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Maden gezisine Gezin beldesinden başlayan Vali Koçak’ı belde girişinde Maden Kaymakamı Mehmet Emin TAŞÇI, Maden Belediye Başkanı Musa ORHAN ve Gezin Belediye Başkanı Fethi AYDIN karşıladı.

Gezin belediyesini ziyaret eden Koçak, burada Gezin Koruma Amaçlı İmar Planını inceleyerek Belediye Başkanı Fethi AYDIN’dan plan hakkında bilgi aldı. Daha sonra belde esnafını ziyaret eden KOÇAK esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet edip vatandaşların taleplerini dinledi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Maden ilçesinde faaliyet gösteren Eti Gümüş A.Ş Maden İşletmesini gezen Koçak bakır madeninin işlenme aşamalarını inceleyerek İşletme Müdürü Rıza ATAKAN Altan dan fabrikanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

İlçe girişinde esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Koçak ilçe esnafı ve 48 bayanın çalıştığı terlik yapım atölyesini gezerek vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.Vali Ömer Faruk Koçak’ın ziyaretinden son derece memnun olduklarının belirten ilçe halkı, İlimiz Valisinin ilçemize kadar gelerek sorunlarımız dinlemesi bizleri son derece memnun etmiş ve onurlandırmıştır.Biz kendilerine ve kurum müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz dediler.

Yapımı devam eden yeni belediye hizmet binası,Yol yapım ve genişletme çalışmaları ile SODES projesi kapsamında yapılan halı sahayı inceleyen Koçak buradan kaymakamlık binasına geçerek kaymakam Mehmet Emin TAŞÇI’yı makamında ziyaret etti.

Günün son ziyaretini Maden Devlet Hastanesine gerçekleştiren Vali Koçak, hastane hakkında bilgi alarak hastanede tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: