Vali Koçdemir, Otogar Esnafının Sorunlarını Dinledi

Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir, Otogar yöneticileriyle biraraya gelerek, esnafın sorunlarını dinledi.Ulaşım Daire Başkanı Ümit...

Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir, Otogar yöneticileriyle biraraya gelerek, esnafın sorunlarını dinledi.

Ulaşım Daire Başkanı Ümit Güney, Otogar Şube Müdürü Erkan Kırcı ve İsmail Ayaz Otobüsleri A.Ş. sahibi Banu Ayaz ile bir süre sohbet eden Vali Koçdemir, yöneticilerden otogar binasının kapasitesi, seyahat acentelerinin sayısı, doluluk oranı ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.

Yöneticilerle birlikte otogar esnafını ve seyahat acentelerini gezen Koçdemir, esnafın problem ve sıkıntılarını dinledi.

Kara taşımacılığının önemine değinen Koçdemir, şehirlerarası otobüs firmaları ile günün her saatinde bütün illere ulaşım yapıldığını belirtti. Diğer şehirlerden gelen misafirlere Eskişehir’i en iyi şekilde tanıtabilmek için hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetinde rekabet ederek misafirperverliklerini ortaya koymalarını istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: