Vali Kolat’tan Gaziye Ziyaret

Bingöl-Muş karayolunda terör örgütü üyeleri tarafından askeri konvoya düzenlenen saldırıda yaralanan Astsubay Üst Çavuş İsmail...

Bingöl-Muş karayolunda terör örgütü üyeleri tarafından askeri konvoya düzenlenen saldırıda yaralanan Astsubay Üst Çavuş İsmail Mercan tedavisinin ardından Kırıkkale’deki baba ocağına geldi. Mercan’ı evinde ziyaret eden Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve beraberindeki heyet geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bingöl-Muş karayolunda terör örgütü üyeleri tarafından 18 Eylül’de askeri konvoya düzenlenen saldırıda yaralanan Astsubay Üst Çavuş İsmail Mercan, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisindeki tedavisinin ardından Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesi Hüseyin Onbaşı Mahallesi 216 Sokaktaki baba ocağına geldi. Burada istirahat eden Mercan’ı ziyaret eden Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Jandarma Alay Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Reklam
Reklam

Kırıkkale Valiliği olarak Astsubay Üst Çavuş İsmail Mercan ve ailesinin her zaman yanında olduklarını söyleyen Vali Kolat, gaziliğin büyük bir şeref olduğunu ifade etti. Kolat, “Bu ülkeye herkes bir şekilde katkı sağlıyor, ancak gazilerimiz bedenlerinin bir parçasını feda ediyor. Bu fedakarlığın hiçbir maddi karşılığı olmadığını biliyoruz. Bizlerin her konuda gazilerimizin yanında olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz