Vali Kolat'tan Hastane Ziyareti

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kentteki hastaneleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hastane yetkililerinden bilgiler alan Vali...

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kentteki hastaneleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hastane yetkililerinden bilgiler alan Vali Kolat hastaları da tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İlk olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde incelemelerde bulunan Vali Kolat, hastane başhekimi Osman Acar’dan mevcut hastane ve yeni hastane inşaatı hakkında bilgiler aldı. Daha sonra poliklinikleri ve hasta odalarını dolaşan Vali Kolat, hasta ve hasta yakınları ile yakından ilgilendi.

Yüksek İhtisas Hastanesi ek binasının 200 yataklı,12 katlı olup, toplam 42 bin metrekare kapalı alan olarak tasarlandığını kaydeden Vali Kolat, hazırlıkların hızla devam ettiğini, Kasım ayında tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Hastanenin 2013 yılının ilk aylarında hizmete sunulacağını ifade eden Kolat, “Çok modern bir hastane. Burası devreye girdiğinde hastalarımızın fazlasıyla ihtiyaçlarını karşılayabilecek” şeklinde konuştu.

Vali Kolat daha sonra Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: