Vali Köşger, Öğrencilere Başarı Diledi

SİNOP (AA) -  Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, yarın yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili bir mesaj yayımladı.

SİNOP ile ilgili bir mesaj yayımladı. Köşger mesajında, bütün öğrenciyleri başarı dileklerinde bulundu. "Yarınlarımızı emanet edeceğimiz, sevgili gençlerimiz, hepiniz hayallerinizdeki mesleğe ulaşmak için bu sınava hazırlandınız" diyen Köşger musajında şunları kaydetti: "Sınavın sonucu ne olursa olsun, dünyanın sonu değildir. Sizin ruh ve beden sağlığınız her şeyden önemlidir. Uzun zamandır sabırla, fedakârlıkla çok güzel çalışmalar yapmanın mücadelesini verdiniz, hepinizi tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, güzel bir başlangıcın ilk adımı olan YGS)'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: