Vali Küçük, Aile Ve Sosyla Hizmetler Müdürlüğü Binasında İnceleme Yaptı

Karabük Valisi İzzettin Küçük, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün Esentepe Mahallesindeki tadilat çalışmaları tamamlanan...

Karabük Valisi İzzettin Küçük, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün Esentepe Mahallesindeki tadilat çalışmaları tamamlanan yeni binasında incelemelerde bulundu.

Vali İzzettin Küçük, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek adına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün kendine ait bir binanın bulunması gerektiğini söyledi.

Karabük’te yaşlı, kadın, çocuk, engelli ve ailenin tüm bireylerine hizmet veren Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yeni binasında daha iyi hizmet vereceğini belirten Küçük, “Eski Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan binamızı Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne tahsis etmiştik. Vatandaşlara daha güzel ve geniş bir ortamda hizmet vermek için bu binada tadilat çalışmaları başlamıştı. Çok güzel bir hizmet binası ortaya çıktı. Daha önce dar bir mekanda hizmet veren İl Müdürlüğümüz burada ferah bir ortamda erişebilirlikte engel olmayan çalışma ortamları ile hem çalışanlara hem de vatandaşlarımıza nezih bir ortamda hizmet sunacaktır ” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: