Vali Küçük, Ovacuma’da Okul İnceledi

Karabük Valisi İzzettin Küçük, inşaatı devam eden Ovacuma İlköğretim Okulu ve Türk Telekom Çok Programlı...

Karabük Valisi İzzettin Küçük, inşaatı devam eden Ovacuma İlköğretim Okulu ve Türk Telekom Çok Programlı Lisesinin ek binasında incelemelerde bulunarak, 16 ek derslikli yeni bina inşaatı, bayram öncesi tamamlanarak teslim edileceğini söyledi.

Vali İzzettin Küçük beraberinde Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin ve Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökçü ile birlikte Ovacuma beldesinde yapım çalışmaları devam eden ilköğretim okulu binası inşaatında incelemelerde bulundu. Burada müteahhit firma yetkilisinden bilgiler alan Vali Küçük, inşaatın hemen hemen tamamlandığını, firma yetkilisinden aldığı bilgiye göre geri kalan işlerin bayrama kadar tamamlanarak teslim edileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

İnşaattaki incelemelerinin ardından mevcut binada eğitim gören öğrencilerle sohbet eden Vali İzzettin Küçük, çocuklara çikolata ikram etti.

Buradan Türk Telekom Çok Programlı Lisesine geçen Vali İzzettin Küçük, İlköğretim Okulunun yanında yapılan yeni binanın tamamlanmasının ardından lisenin de mevcut ilköğretim okuluna taşınacağını söyledi.

Vali İzzettin Küçük Ovacuma Beldesindeki incelemelerinin son durağında ise Ovacuma Belediyesini ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: