Vali Küçük'den, Karabükspor Taraftarlarına Çağrı

Türkiye Ziraat Kupası Yarı Finalinde bu akşam saat 19.00'da Ankara 19 Mayıs Stadyumunda Fenerbahçe ile...

Türkiye Ziraat Kupası Yarı Finalinde bu akşam saat 19.00'da Ankara 19 Mayıs Stadyumunda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, tarihinde ilk defa yarı finale kalarak kupa için kapıyı aralayacak.

Karşılaşma öncesi bir açıklama yapan Karabük Valisi İzzettin Küçük, Karabükspor'un bu kentin önemli markalarından biri olduğunu ifade ederek, "Bugün önemli bir maçımız var. Bizim için ilklerden bir tanesi. Türkiye Ziraat Kupası Yarı Finalinde bugün akşam Ankara 19 Mayıs Stadyumunda Fenerbahçe ile oynayacağız. Rakibimiz çok güçlü. Ben imkanı olan tüm Karabüklüleri bu karşılaşmayı izlemeye ve takımlarına destek olmaya davet ediyorum. İnşallah finali oynamak nasip olur ve böyle bir güzelliği yaşarız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: