Valı Lekesız 2012 Yılını Değerlendirdi

Hatay’da kamu kurum ve kuruluşlarının geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri etkinlikleri basın ve kamuoyuyla paylaşıldığı 2012 yılı...

Hatay’da kamu kurum ve kuruluşlarının geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri etkinlikleri basın ve kamuoyuyla paylaşıldığı 2012 yılı faaliyet raporu değerlendirme toplantısı Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in başkanlığında Hatay Valiliği’nde yapıldı.

Toplantıda bir sunum yapan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Başoğlu, sorumluluk sahalarında geçtiğimiz yıl 64 terör olayının meydana geldiğini söyledi. 64 terör olayının yanı sıra kendi sorumluluk sahasında üç bin 721 asayiş, bin 697 kaçakçılık ve 570 trafik olmak üzere toplam altı bin 52 suç işlendiğini belirten Albay Başoğlu, bu suçların aydınlatılma oranının ise yüzde 81 olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Hatay valisi M. Celalettin Lekesiz de, son yıllarda kamu kurum ve kuruluşlarında yaşanan değişim ve gelişimlerle kaliteli hizmet vermeye başlandığını belirterek, “Kamu yönetimi alanında son yıllarda yaşanan değişim ile birlikte bir ülkedeki vatandaşların kendilerini açık bir şekilde özgürce ifade etmelerini yasal haklarını kullanmalarını yükümlülüklerini yerine getirirken bilinçli olmalarını sağlayan bir anlayış ön plana çıkmıştır, çıkmaktadır. Bu anlayış ile birlikte yönetilenle yönetenin karşılıklı etkileşimine fırsat sağlamanın demokratik süreçlere daha etkin katılımın önü olabildiğince geniş bir şekilde açılmaktadır. Hak ve özgürlükleri kullanırken sorumlulukların farkında olmak ve ben değil biz demenin yollarını hep beraber bulmalıyız” diye konuştu.

Hatay’da yapılan yatırımlarla şehrin tamamen şantiye görünümüne dönüştüğünü belirten Vali Lekesiz, Hatay halkına en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Hatay’a getirilen yatırım ve hizmetlerde tüm kurum ve kuruluşların ortak çalışmasıyla başarılı sonuçlar elde edildiğini anlatan Vali Lekesiz, bu ortak çalışmanın önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: