Vali Lekesiz, Vatandaşların Iftar Sofrasına Konuk Oluyor

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Ürgenpaşa Mahallesi’nde ikamet eden 5 çocuklu bir ailenin iftar sofrasına...

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Ürgenpaşa Mahallesi’nde ikamet eden 5 çocuklu bir ailenin iftar sofrasına konuk oldu.

Çeşitli vesileler ile vatandaşlarla iftar sofralarını paylaşan Vali Lekesiz, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının Hatay'a ve Türkiye'ye güzellikler ve hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Eşi Zehra Lekesiz ile birlikte ailenin iftar sofrasına misafir olan Vali Lekesiz, yaşları 6 ila 14 arasında değişen 3 kız, 2 erkek evladı olan aile ile sohbet ederek, hal ve hatırlarını, kendilerinden bir talepleri olup olmadığını sordu. Hatay'da Ramazan ayının, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygusu ve tüm güzelliği ile yaşanmaya devam ettiğini ifade eden Vali Lekesiz, konuk olduğu ailenin ve tüm Hataylıların Ramazan ayını içtenlikle kutladı. Evin küçük bireyleri ile çok yakından ilgilenen Lekesiz ailesi çocukların eğitimleri ve okul başarıları konusunda aileden bilgi aldı. Vali Lekesiz ve eşi, ailenin eğitimi gören çocuklarına ve aileye çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: