Vali Mahmut Demirtaş Diş Hastanesi'nde İncelemelerde Bulundu

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı tamamlanarak önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan Adıyaman Ağız ve Diş...

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı tamamlanarak önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan Adıyaman Ağız ve Diş Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Vali Mahmut Demirtaş, beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. M. Emin Taş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Şen ve Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Cahit Gökalp ile birlikte hastaneyi gezdi.

Diş Hastanesinin son durumu ile ilgili İl Sağlık Müdürü Dr. M. Emin Taş’tan bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, “Merkezde yapımı tamamlanan 60 ünitlik ve 6 bin m2 alana sahip olan Adıyaman Ağız ve Diş Hastanesinin karkas inşaatının hayırsever bir vatandaş tarafından yapıldı. Hastanemizin ikmal inşaatı, iç tefrişatı ve medikal donanımı Sağlık Bakanlığı'nca yapılmıştır. Hastanemizin hizmete girmesiyle birlikte hastalarımız daha nezih bir ortamda sağlık hizmetine kavuşmuş olacaktır. İlimizin ağız ve diş sağlığı hizmetleri kapsamında uzun süre hizmeti karşılayacak nitelikte olan bu sağlık tesisimiz çalışanları ile birlikte bu alanda sağlığa kalite getirecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin Mayıs sonu veya Haziran başı gibi açılışını yapmaya düşündüklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: