Vali Mahmut Demirtaş'a Ziyaret

Türk Hava Kurumu (THK) Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Uğur ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu (THK) Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Uğur ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti.

Uğur, ziyarette yaptığı açıklamada, THK olarak yaptıkları çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti. THK olarak öğrencilere "model uçak" kursu verdiklerini dile getiren Uğur, şunları kaydetti:

"Bu yıl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte okullarda ücretsiz 'model uçak" kursu açtık. Ayrıca öğrencilerimizi yaz faaliyetleri kapsamında Antalya, Erzincan, Eskişehir ve İzmir'de bulunan eğitim okullarına gönderdik. Bunun yanında ihtiyaç sahibi ailelerimize kavurma dağıttık. Birçok öğrencimize kırtasiye yardımında bulunduk."

Reklam
Reklam

Uğur, THK Üniversitesi ve Memur-Der işbirliğiyle Adıyaman ve Kahta ilçesine yönetim ve organizasyon dalında yüksek lisans programı açıldığını ifade etti. Vali Mahmut Demirtaş ise, THK'nın ülkenin en köklü kurumlarından biri olduğunun altını çizerek, THK'nın her yıl binlerce gence havacılığın değişik dallarında eğitim verdiğini vurguladı.

Muhabir: Hakan Furkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz