Vali Mayda'dan Başarılı Öğrencilere Ödül

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, LYS'de il genelinde dereceye giren öğrencileri kabul etti. Valisi Mayda,...

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, LYS'de il genelinde dereceye giren öğrencileri kabul etti. Valisi Mayda, başarılı öğrencileri tek tek dinleyip hedeflerini sordu.

Gümüşhane’nin MF puan türünde Türkiye 5.'si olduğunu ifade eden Vali Mayda, bu başarıların Gümüşhane için önemine dikkat çekti. Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Vali Mayda emeği geçenlere teşekkür etti.

Öğrenciler daha sonra Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Olgun'u ziyaret etti. İl birincisi öğrencilere hediye takdim eden Olgun, “Üniversite hayatını dolu dolu yaşayıp entelektüel anlamda kendinizi yetiştirerek hayata hazırlanmalısınız. Gümüşhanemiz her geçen yıl Türkiye derecesini artırarak yoluna devam ediyor.” dedi.

Reklam
Reklam

FEM Dershanesi Müdürü Nurullah Çörek, öğrencilerinin 32 puan türünde 21 il birinciliği elde ettiğini, Türkiye geneli ilk 500’de 7 dereceyi paylaşan 4 öğrencinin tamamının dershanelerinden olduğunu bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: