Vali Mehmet Ufuk Erden İl Genel Meclisini Ziyaret Etti

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, 11. dönem 4. yıl olağan toplantılarını sürdüren İl Genel Meclisi...

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, 11. dönem 4. yıl olağan toplantılarını sürdüren İl Genel Meclisi üyelerini iadeyi ziyarette bulundu.

Uşak İl Özel idaresi’nin 2013 yılı performans ve bütçe tasarılarının görüşüldüğü İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan toplantıları devam ediyor. Kasım ayı olağan toplantılarının beşinci birleşiminde 5 gündem maddesi görüşüldü. Birleşimde; merkez ilçe ve ilçe köy yollarının köy yol ağına alınması hakkındaki komisyon kararı ile Ulubey ilçesinde okul yapılması amacıyla bağışlanan arsa hakkında ilgili komisyonların hazırladığı raporlar görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından meclis salonuna gelerek üyelere iadeyi ziyarette bulunan Vali Mehmet ufuk Erden, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra meclise hitap etmek için kürsüye gelen Vali Mehmet Ufuk Erden, İl özel idarelerinin yapısının değişmesinden sonra yapılan çalışmaların önemine değindi. İdare’nin karar organı olan meclisin çalışmalarını önemsediklerini de ifade eden Vali Mehmet Ufuk Erden, “ Özellikle kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımıza hizmet götürmek için meclisimizin kararlarını uyguluyoruz. Amacımız meclisle uyumlu bir çalışma içerisinde halka en iyi hizmeti götürmektir. Bu ay bütçe ayı olduğu için yoğun bir çalışma yapacak. Çalışmalarda meclisimize başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Mehmet Ufuk Erden ayrıca ilçe ve köy ziyaretlerinde kendisine eşlik eden il genel meclisi üyelerine de teşekkür ederek, “ Göreve başladıktan sonra ilçelerimizin ve köylerimizin sorunlarını tespit etmek, yerel yöneticilerimiz, muhtarlarımız ve halkımızla tanışmak için ziyaretler gerçekleştirdim. Bu ziyaretlerde sorunları yerinde tespit etme ve yatırımları inceleme fırsatı buldum. Her ilçe ziyaretimde o ilçemizin tüm il genel meclisi üyeleri bize eşlik etti. Bulundukları ilçenin durumu, öncelikli sorunlar ve yatırımlar hakkında bize bilgiler veriler. Bu ilgilerinden dolayı meclis üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Mehmet Ufuk Erden’in meclise hitap etmesinin ardından Kasım ayı olağan toplantılarının beşinci birleşimi sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: