Vali Musa Çolak'tan Tedaş çalışanı için başsağlığı ziyareti

Siirt Valisi Musa Çolak, Kurtalan ilçesine bağlı Şenköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden...

Siirt Valisi Musa Çolak, Kurtalan ilçesine bağlı Şenköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Tedaş işçisi Mehmet Kaplan’nın ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Vali Çolak, Tedaş İl Müdürlüğü'ne de başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Vali Musa Çolak olayla ilgili incelemelerde bulunarak, Tedaş İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Tedaş Kurum yetkililerine başsağlığı diledi. Tedaş İl Müdür Vekili Muzaffer Özdemir’den olayla ilgili bilgi alan Vali Çolak, Kurtalan Merkez ilçede ikamet eden, Kaplan ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.
Vali Musa Çolak’ı, İlçe Kaymakamı Abdulhalim Can ve hayatını kaybeden Kaplan’ın çocukları ve akrabaları karşıladı. Vali Çolak, acılı aileye, acılarının kendi acıları olduğunu belirterek, "Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız, her türlü acılarını ve mutluluklarını sevinçlerini paylaşıyoruz, tarihten gelen bin yıllık kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi simgeleyen bu taziye ziyaretleri kültürümüzün ayrılmaz bir parçasıdır, Kurtalan ilçemizde meydana gelen elim trafik kazasında diğer üç yaralımızın durumları iyi, hayati tehlikeleri yok, iki yaralı hastaneden taburcu olduklarını öğrendim, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mehmet Kaplan kardeşimize Allah’tan rahmet diler, acılı ailemize de başsağlığı diliyorum." dedi.
Buradan ayrılan Vali Musa Çolak ve beraberindeki heyet, Kurtalan merkezde uzun süreden beri diyaliz hastası olarak tedavi gören 90 yaşındaki Ömer Korkmaz adlı vatandaşın hayatını kaybetmesi üzerine, Korkmaz ailesini de ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz