Vali Mutlu Öğrencilerin Karne Heyecanını Paylaştı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Bağcılar İbni Sina Lisesi’nde öğrencilere karne dağıttı. Karnelerini alan öğrenciler...

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Bağcılar İbni Sina Lisesi’nde öğrencilere karne dağıttı. Karnelerini alan öğrenciler büyük mutluluk yaşarken, Vali Mutlu basın mensuplarına da tam not verdi.

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon öğrenci bugün karnelerini aldı. İstanbul’da Bağcılar İbn-i Sina Lisesi’nin öğrencilerini Vali Mutlu dağıttı. Karne alan öğrenciler, büyük mutluluk yaşarken, Vali Muylu öğrencilere, “Elimde olsa ben size valiliğimi veririm, sizin de gençliğinizi almak isterdim” dedi. Öte yandan Vali Mutlu, programı takip eden basın mensuplarını da ihmal etmedi. Basın mensuplarına da çalışmaları konusunda not veren Vali Mutlu, “Şimdi sizin karneleriniz vereceğim haber koşturmaca 10, dayanıklılık 10, azim sanatkarlık gayret çalışma 10, karneleriniz çok iyi” dedi. Daha sonra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, “Burası başarılı bir okul. Görüyorum ki bütün karnelerin üzerinde takdir ve teşekkür var diyerek” tek tek çocuklara karnelerini dağıttı.

Reklam
Reklam

“VELİLER PANİĞE KAPILMASIN”

Karne dağıtımının ardından okuldan ayrılan Vali Mutlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Basın mensuplarının bazı okulların İmam Hatip Lisesi yapılacağı yönündeki iddialara velilerin tepki gösterdiğini hatırlatması üzerine Vali Mutlu, velilerin paniğe kapılmaması gerektiğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın konuyla ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Vali Mutlu, “Velilerimiz rahat olsunlar. Milli Eğitim Bakanlığımız bütün bu konularla ilgili detaylı çalışıyor. Hedef şudur ki, daha kaliteli eğitim ve herkesin mutlu olacağı eğitim öğretim yılının başlangıcıdır. Bizim genel duruşumuzu bu. Velilerimiz memnuniyeti öğrencilerin başarısı milli eğitimin hedefleri ülkemizin eğitim standartlarının yükseltilmesi temel misyonudur. Bu konu hakkında arkadaşlarımızı süresiz çalışıyor, hiç kimse mağdur olmayacak. Milli Eğitime güvenebilirsiniz, arkadaşlarımız çalışıyor çalışmaların sonucunu velilerle paylaşacağız. Ama bu konularla bir kamuoyu oluşturmaya gerek yok. Veliler paniğe kapılmasın” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: