Vali Mutlu, Provokatörün Fotoğrafını Yayınladı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, polis olduğu söylenen eylemcinin fotoğrafını twitter hesabından paylaştı. Mutlu, “İşte...

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, polis olduğu söylenen eylemcinin fotoğrafını twitter hesabından paylaştı. Mutlu, “İşte polis diye söylenen ve elinde molotof kokteyli bulunan Devrimci Karargah üyesi eylemcinin fotoğrafları.” dedi.

Vali Mutlu, Twitter hesabından Taksim'deki eylemlerde belinde silah bulunan kişinin polis değil, Ulaş Bayraktaroğlu isimli SDP'li gösterici olduğunu açıklamıştı. Twitter hesabından eylemcinin polis olduğunu iddia edenlere görüntüleri yayınladı. Mutlu, “İşte polis diye söylenen ve elinde molotof kokteyli bulunan Devrimci Karargah üyesi eylemcinin fotoğrafları." diye yazdı.

Reklam
Reklam

Mutlu eylemcinin yakalandıktan sonraki görüntüsünü de paylaştı "Hala inanmayanlar için yakalan eylemcinin molotofkokteyli atarken ve yakalandıktan sonraki görüntüleri.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: