Vali Mutlu: Şu An Için Eğitime Ara Verecek Durum Yok

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kar yağışı sebebiyle şu an için okulların tatil edilme gibi...

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kar yağışı sebebiyle şu an için okulların tatil edilme gibi durumun bulunmadığını açıkladı. Mutlu, ilerleyen zamanda durumun değişebileceğini de söyledi.

İstanbul’da gece saatlerinde başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini artırarak devam etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de karla mücadele için tedbirlerini günler öncesinden aldı. Kar yağışı kentin bazı kesimlerinde daha etkili oldu.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kar yağışı sonrası İstanbul’daki genel durum hakkında gazetecilere açıklamada bulundu. Şu ana kadar trafikle ilgili herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını belirten Vali Mutlu, bütün ana arterlerin açık olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Hüseyin Avni Mutlu, basın mensuplarının eğitime ara verilip verilmeyeceği yönündeki sorusu üzerine de bunu gerektirecek bir durumun şimdilik bulunmadığını aktardı. Önemli olanın eğitimi sürdürmek olduğunu vurgulayan Mutlu, kar yağışının etkisini artırması durumunda okulların tatil edilebileceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz