Vali Mutlu: Taksim'e Yapılan Çağrılar Hukuk Dışı, Müsaade Etmeyiz

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bu akşam bazı grupların Taksim Meydanı'nda toplanma çağrısının hukuk dışı...

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bu akşam bazı grupların Taksim Meydanı'nda toplanma çağrısının hukuk dışı olduğunu ve buna müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde bir programa katılan Vali Mutlu, buradan ayrıldığı sırada gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Mutlu, Gezi Parkı ile ilgili bugün yapılan çağrıların hukuk dışı olduğunu belirtti. Mutlu, polisin gereken uyarıları yapacağını ve makul bir süre bekledikten sonra dağılma olmazsa müdahale edileceğini dile getirdi. Vali Mutlu, parkın yarın ya da Pazartesi günü açılabileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Mahkeme kararını değerlendiren Mutlu, kararın sadece Topçu Kışlası ile ilgili olduğunu, yayalaştırma projesi ile ilgili herhangi bir mahkeme kararının bulunmadığını ifade etti. Mutlu belediyenin yayalaştırma çalışmalarını sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz