Vali Mutlu, Twitter’daki Takipçileriyle Bir Araya Geldi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden iletişim kurduğu liseli gençlerden oluşan...

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden iletişim kurduğu liseli gençlerden oluşan bir grubu Florya’daki konutunda ağırladı.

Vali Hüseyin Avni Mutlu, liseli gençlerden oluşan 28 kişilik bir grubu daha Florya'daki konutunda ağırladı. Vali Mutlu ve eşi Gül Mutlu, genç misafirlerini kapıda karşılayarak her biriyle ayrı fotoğraf çektirdi.

Öğrencilerden bazıları Vali’ye 3 büyüklerin maçlarına deplasman yasağı konusunu sordu. Vali Mutlu da "Biz kesinlikle yasak getirmiyoruz. Kulüpler kendi aralarında anlaşıp bu kararı alıyorlar. Bizim görevimiz iki tarafın seyircisi gelirse güvenliği sağlamaktır. Getirmemelerini söylemek değil." dedi.

Reklam
Reklam

İstanbul'da gerçekleşmesi beklenen olimpiyatlarla ilgili gelen "2020 Olimpiyat görüşmeleri nasıl geçti? Olimpiyatlara hazır mıyız?" sorusuna ise Vali Mutlu, "2020 için şansımız oldukça iyi gözüküyor. Hali hazırda birçok tesisimiz ve yapımına başlanacak birçok projemiz var. Aday olan 3 şehirden biriyiz. Diğer şehirler Tokyo ve Madrid daha önce olimpiyat düzenlemelere münasebetiyle bizim şansımız onlara göre daha çok görünüyor. Olimpiyat Komitesini bir hafta boyunca şehrimizde ağırladık. Hiç bir sıkıntı yaşamadan onları gayet memnun bir şekilde uğurladık. Umuyoruz ki olimpiyatlar şehrimizde düzenlenecek." cevabını verdi.

Öğrencilerin sorularının ardından okulda yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Vali Mutlu, daha sonra öğrencilerle birlikte konutun bahçesini gezerek, hayvanların bulunduğu kümesleri, meyve ağaçlarını, sebzelerin ekili olduğu seraları gezdi. Yaklaşık 5 saat süren buluşmada gezinin ardından konutun çıkış kapısına gelen Vali Mutlu ve eşi Gül Mutlu, öğrenciler ve aileleri ile birlikte fotoğraf çektirip vedalaştılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz