Vali Nayir'dan POMEM'e Ziyaret

BİLECİK (AA) - Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, "Polis adaylarımız, devleti temsil eden bir konumu ve sorumluluğu taşımaktadır" dedi.

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, "Polis adaylarımız, devleti temsil eden bir konumu ve sorumluluğu taşımaktadır" dedi. Vali Nayir, Polis Meslek Eğitim Merkezini ziyaret etti. POMEM Müdürü Mesut Çelebi ve Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürleri tarafından karşılanan ve bir süre sohbet eden Vali Nayir, eğitim alanlarında ve atış poligonunda incelemede bulundu. Burada yetkililerden bilgi alan Vali Nayir, polisliğin onurlu ve kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: "Polis adaylarımız, devleti temsil eden bir konumu ve sorumluluğu taşımaktadır. Sadece ülkenin birlik ve beraberliğini, devletin, milletin sarsılmaz ve bölünmez bütünlüğünü, Cumhuriyetin temel değerlerinin yanı sıra vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamakla da yükümlü. Hizmet verdiği toplumla bütünleşerek toplumsal sorunların çözümüne yardımcı olması gibi çok önemli görevleri bulunuyor. Bu sorumluluğu layıkıyla yerine getireceklerine inanıyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: