Vali Odabaş Elbeyli Sosyal Konutlarını Ziyaret Etti

Kilis Valisi Valisi Yusuf Odabaş Elbeyli ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından "Onlarında 100'ü...

Kilis Valisi Valisi Yusuf Odabaş Elbeyli ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından "Onlarında 100'ü Gülsün" Projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve ailelere teslimi gerçekleştirilen 50 adet sosyal Konutu ziyaret etti.

Vali Odabaş'ın Elbeyli ziyareti sırasında Kaymakam Meral Uçar da hazır bulundu. Duygulu anların yaşandığı ziyarette, vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi. Vatandaşlar Vali Odabaş ile Kaymakam Uçar'a teşekkür ettiklerini belirterek, " Ev sahibi olmak hayal gibiydi bizler için, çok zor şartlar altında hayatımıza idame ettirmeye çalışıyorduk, kerpiç evlerde her an yıkılma tehlikesiyle içinde oturamaz olmuştuk, ama Kaymakamlık çaresizliğimize seyirci kalmadı, bizler için en iyisini yapmaya çalıştılar.

Reklam
Reklam

İnsan onuruna yakışır bir ortamda hayatımızı idame ettiriyoruz, sıcacık yuvamızda çocuklarımızla çok mutluyuz. Bizlerin ev sahibi olmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah devletimize zarar vermesin" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: